Diskuse k článku: Partikl a jeho přibližná doba vaření
21.3.2013Kategorie: Články&Tipy
czhanny - Profil | St 4.9.2013 22:07:19
Pánové, je docela sranda že po X měsících tohle někdo řeší. Tabulku nevydávám za svojí, nikde není že jsem to sepsal, či že jsem autor celé tabulky :). Nebo Mike chce poradit kde se to dá najít?
pro informaci to bylo čerpáno z US stránek, kde je možnost přebírání článků bez souhlasu autora. Takže ještě se dělal překlad a pardon všem, kterým by to mohlo pomoci, mě to též pomohlo. Jsou lidi, kteří vědí vše..
Omlouvám se že jsem příspěvek přeložil a " sdílel "
pro informaci to bylo čerpáno z US stránek, kde je možnost přebírání článků bez souhlasu autora. Takže ještě se dělal překlad a pardon všem, kterým by to mohlo pomoci, mě to též pomohlo. Jsou lidi, kteří vědí vše..
Omlouvám se že jsem příspěvek přeložil a " sdílel "
Miras - Profil | St 4.9.2013 16:58:57
Mike >> Fuj, ukradl se neříká. Přemístil, převzal, sdílel zní lépe:-)
ctvrtmile - Profil | St 4.9.2013 16:38:16
czhanny >> jj,s tím papiňákem máš pravdu,ale nesmíš tam toho dát moc...pak je ta kukuřice uzená...a další hoďku jsem drhl ten připálenej hrnec...
Mike - Profil | St 4.9.2013 15:51:21
Když už jsi tenhle přehled ukradl, aspoň bys mohl napsat kde...
czhanny - Profil | St 3.4.2013 4:58:27
MaTTeSeK18 >> Ahoj, jak už je v titulku napsáno, jedná se o "přibližnou" dobu vaření, takže je to kus od kusu, jinak papiňák umí kouzla :)
MaTTeSeK18 - Profil | Po 1.4.2013 12:40:58
Můžu vědět odkud máš tu kukuřici a jak je stará že ji po 24 hodinách močení máš za půl hodiny uvařenou??? dík za tip nebo radu :-)