Jak použít nástražní rybku :) - video
Průměrná známka: 2,00
Slapy 22.3.2013
Slapy 22.3.2013
Teplota cca 3°C
Lov na položenou, zakrmení směs od Páji :), ale hodně dobrá
Nástraha - červíci a hnojáci
Opět jsme vyrazili k vodě, počasí přálo a úlovky také. Tedy jak komu :), skóre 6:1 mluví za vše :)
Já jsem chytil jednu plotičku cca 10-13 cm a Pája na tom byl daleko lépe.... okoun, ježdík a 4 plotice
Co dodat, na Slapech je hlad.....
Petrův Zdar
Partikl a jeho přibližná doba vaření
Partikl | min doba namačení | min doba vaření | poznámka |
Kukuřice | 24 hodin | 30 minut | Musí jít lehce rozmáčknout mezi prsty, slupka je zpravidla popraskaná |
Hrách | 24 hodin | 30 minut | Kontrolovaně vařit, aby se neuvařil na kaši, což se stane rychle |
Pšenice | 6 hodin | 15 minut | Nebo nevařit a nechat naklíčit |
Ječmen | 6 hodin | 15 minut | Nebo nevařit a nechat naklíčit |
Proso | 6 hodin | 15 minut | Nebo nevařit a nechat naklíčit |
Oves | 6 hodin | 15 minut | Nebo nevařit a nechat naklíčit |
Řepka | 6 hodin | 15 minut | Není nutné vařit, stačí namáčet tak dlouho, až neplave, urychluje trávení |
Konopí | 12 hodin | do puknutí semínek | Ideální věc pro všechny nedravce |
Len | 12 hodin | 10 minut | Nemusí se vařit, urychluje trávení |
Sojový bob | 12-18 hodin | 30 minut | |
Cizrna | 24 hodin | 30 minut | Dobře přijímá pachy, nepoužívat v bahně, zanikne |
Vikev | 12-18 hodin | 30 minut | |
Mungo fazole | 12-18 hodin | 30 minut | |
Fazole adzuki | 24 hodin | 30 minut | |
Fazole obyčejné | 12-18 hodin | 30 minut | |
Červený bob | 12-18 hodin | 30 minut | |
Tygří Ořech | 24 hodin | 30 minut | Těžko stravitelný pro kapra, používat v rozumné míře |
Tygří Ořech mini | 24 hodin | 30 minut | Těžko stravitelný pro kapra, používat v rozumné míře |
Brazilský ořech | 24 hodin | 30 minut | Těžko stravitelný pro kapra, používat v rozumné míře |
Burský ořech | 24 hodin | 30 minut | Musí být v potr. kvalitě |
Javorové semínko | 12-18 hodin | 30 minut |